Zo werken wij

Persoonlijk advies & maatwerk

Beveiliging is altijd maatwerk, omdat geen enkele situatie hetzelfde is. Denk aan de grootte van een huis of bedrijfspand, de wijk en wat er beveiligd moet worden. Juist omdat er zoveel mogelijkheden zijn, denken we graag met je mee. Persoonlijk advies. Zo krijg je de beveiliging die je écht nodig hebt. Niet meer en niet minder.

Tip: maak gebruik van onze kennis en ervaring! Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend, geen kosten voor jou dus.

Hoge kwaliteit beveiligingssystemen

Wij werken alleen met een beperkt aantal merken en systemen, waar we zelf 100% achterstaan. Dat is een bewuste keuze. Want zo garanderen we kwaliteit. En door specialisme kennen we de beveiligingssystemen door en door. Daardoor kunnen we ze optimaal beheren, kennen we álle functies en geven we jou de beste uitleg. Dat laatste vinden wij belangrijk, zodat je precies weet hoe alles werkt en wat je ermee kunt.

Specialist in dienstverlening

We verrassen klanten graag met onze service. Door iets extra’s te regelen bijvoorbeeld – zoals het openen van je garagedeur vanuit je alarmsysteem. Of een software update uit te voeren, waar we eigenlijk niet voor kwamen. Zo komen we met een bus vol materiaal, zodat we alles bij de hand hebben en niet terug hoeven te komen. Storing? Dikke kans dat we al iets hebben geregeld, vóórdat je ons belt.

We kennen onze klanten

Het team van TSS checkt alle incidenten die zijn binnengekomen bij de meldkamer. Elke dag. We kennen onze klanten en hun beveiliging, waardoor we als de beste kunnen inschatten wat wíj voor je kunnen doen. En natuurlijk direct actie ondernemen. Valt ons iets op? Dan bellen we even. Als het kan, helpen we je op afstand en anders komen we graag bij je langs. Geen probleem.

We volgen de ontwikkelingen op de voet

De beveiligingsmarkt is continu in beweging. Denk aan technische ontwikkelingen, nieuwe producten en veranderende wet- en regelgeving. Wij volgen alles én testen ook veel. Dat laatste vinden we vooral erg leuk. Ook krijgen de medewerkers van TSS regelmatig trainingen en opleidingen. Zo blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en is hun kennis up-to-date.

Interesse? Zo helpen we jou!

Stappen

Vragen?

We beantwoorden ze graag! Neem gerust contact met ons op.