update

TSS goed voorbereid op leveringsproblemen

Het is een wereldwijd probleem: het chiptekort. Ook in beveiligingsland is dit merkbaar. De gevolgen? Beveiligingssystemen of onderdelen zijn moeilijk verkrijgbaar, prijzen van materialen stijgen en langere levertijden. Mark Golubew, eigenaar van TSS beveiliging: “Gelukkig hebben wij ons bij TSS hier direct vanaf de start van de coronapandemie al goed op voorbereid. Door een flinke voorraad aan te leggen. Zo kunnen we onze klanten snel en goed blijven helpen.”

TSS werkt alleen met een beperkt aantal merken, waar het beveiligingsbedrijf zelf 100% achterstaat. Dat is een bewuste keuze om kwaliteit te garanderen. Het maakt het ook makkelijker om een goede voorraad aan te leggen. Mark: “Veel beveiligingsbedrijven bestellen per project, ik zorg altijd voor een voorraad. Zeker van de systemen die we veel gebruiken en waarvan ik verwacht dat ze op langere termijn moeilijk verkrijgbaar zijn. Zoals camera’s en rookmelders. Ik wil altijd snel kunnen schakelen. Met het oog op de oorlog in Oekraïne blijven we investeren in voorraden.”

Tekort aan chips en elektronicacomponenten
Er is een tekort aan chips, maar ook andere elektronicacomponenten. Je bent er vast al eens tegenaan gelopen als je bijvoorbeeld op zoek was naar een spelcomputer of koelkast. Ook in beveiligingssystemen zitten die chips en componenten. Het probleem begon bij de aanvang van de coronapandemie. Door lockdowns was het moeilijk om materialen op de juiste plek te krijgen én meer mensen haalden apparaten in huis. Denk aan laptops voor thuiswerken en spelcomputers.

We helpen je graag!
Ben je klant van TSS of wil je dat worden? Dan hoef je je dus geen zorgen te maken. Voorlopig is er een mooie voorraad om jouw beveiliging tot in de puntjes te regelen.

Wil je meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees ook onze andere updates!

Naar het overzicht

De VRKI 2023 is vanaf nu beschikbaar

Bekijk de update van De VRKI 2023 is vanaf nu beschikbaar

Tips om je huis te beveiligen tegen inbraak

Bekijk de update van Tips om je huis te beveiligen tegen inbraak

Vasco: “Vaak zijn klanten verrast hoe snel we op de stoep staan”

Bekijk de update van Vasco: “Vaak zijn klanten verrast hoe snel we op de stoep staan”