Over ons

Ons verhaal begint in 1983…

Gefascineerd door techniek, gespecialiseerd in beveiliging én expert in dienstverlening. Met die bouwstenen startte Anton Golubew in 1983 beveiligingsbedrijf Techno Security Systems (TSS). Hij leerde de kneepjes van het vak aan zijn zoon Mark Golubew, die TSS in 2012 van hem overnam. Met dezelfde passie.

Veilig wonen, werken én weggaan

TSS was één van de eerste bedrijven in de regio die elektronische beveiliging aanbood. Begonnen met inbraaksignaleringssystemen en al snel kwamen daar andere specialismen bij. We bieden nu een compleet beveiligingspakket aan – voor particulieren én bedrijven. Zoals camerabewaking, alarmsystemen en toegangscontrole.

Met persoonlijke service vóór, tijdens en ná de installatie. Alles om veilig te wonen en te werken. En om de deur van je huis, bedrijf of school met een gerust gevoel achter je dicht te trekken. Het moet tot in de puntjes kloppen.

TSS staat voor persoonlijke service, maatwerk en kwaliteit

Eigenaar Mark Golubew: “Onze dienstverlening stopt niet als we systemen hebben geïnstalleerd. Integendeel! We monitoren meldingen, denken proactief mee en staan altijd klaar voor onze klanten.”

Lees meer over hoe wij te werk gaan.

Hoe we dat doen? 5 voorbeelden:

Kwaliteit

We werken alleen met merken en systemen waar we 100% achter staan én die we door en door kennen. Door specialisme garanderen wij kwaliteit.

Persoonlijk

Het team van TSS checkt alle incidenten die zijn binnengekomen bij de meldkamer. Elke dag. We kennen onze klanten en hun beveiliging, waardoor we direct actie kunnen ondernemen als dat nodig is.

Nét dat extraatje

We verrassen klanten graag met onze service. Door iets extra’s te regelen bijvoorbeeld – zoals het openen van je garagedeur vanuit je alarmsysteem. Of een software update uit te voeren, waar we eigenlijk niet voor kwamen.

Maatwerk

Geen enkele situatie is hetzelfde en daarom leveren we altijd maatwerk. Denk aan de grootte van een huis of bedrijfspand, de wijk en wat er beveiligd moet worden.

Tot in de puntjes

We gaan net zolang door totdat wij beiden tevreden zijn. Alles schoon achterlaten, vinden we de normaalste zaak van de wereld.

Benieuwd naar de mensen van TSS?

Ontmoet ons team en ontdek onze werkwijze. Of lees wat klanten over ons zeggen. Zo weet je precies met wie je te maken hebt.

Onze klantenkring is divers
Van particulieren en bedrijven, tot de bouwsector en het MKB. Ook verzorgen we de beveiliging van verschillende overheidsinstellingen.