Camerabewaking

Afschrikken, waarnemen of identificeren?

Met onze beveiligingscamera’s zie je precies wat er in en om je huis, winkel of bedrijf gebeurt. Waar je zelf ook bent. Zo kan je de beelden zien via een app op je telefoon. Camerabewaking heeft verschillende functies. Denk aan het afschrikken van inbrekers, waarnemen en identificeren.

Wat is jouw doel?

Veel keuze tussen beveiligingscamera’s

De technische ontwikkelingen volgen elkaar snel op en daardoor is er steeds meer mogelijk met camera’s. Voor sommige situaties is een enkele – stand alone – camera voldoende. Binnen of buiten. Bijvoorbeeld om een voordeur of parkeerplaats in de gaten te houden. Anderen gaan voor meerdere camera’s of extra functies. Het is maar net wat je behoefte is. Zie enkele voorbeelden hieronder.

Wat zijn de keuzes?

Enkele voorbeelden

Persoonlijk advies & maatwerk

Beveiliging is altijd maatwerk, omdat geen enkele situatie hetzelfde is. Juist omdat er zoveel mogelijkheden zijn, denken we graag met je mee. Persoonlijk advies. Zo krijg je de beveiliging die je écht nodig hebt.

Hoge kwaliteit beveiligingsystemen

Wij werken alleen met een beperkt aantal merken, waar we zelf 100% achterstaan. Dat is een bewuste keuze. Want zo garanderen we kwaliteit. En door specialisme kennen we de producten door en door.

Erkend beveiligingsbedrijf

TSS is een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Heb je een beveiligingscertificaat of opleveringsbewijs nodig, voor bijvoorbeeld een verzekering? Ook dat geven wij uit.

Interesse? We helpen je graag!

Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel, mail of app ons gerust. Of lees eerst meer over onze werkwijze.

Tip: maak vooral gebruik van onze kennis en ervaring! Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend, geen kosten voor jou dus.