Bouwkundige beveiliging

Maak het inbrekers zo moeilijk mogelijk

We vinden het belangrijk dat je veilig woont en werkt. Om inbrekers buiten de deur te houden, denken we ook graag met je mee over bouwkundige beveiliging. Denk aan goede sloten en hekken rondom een gebouw. Een goede aanvulling op onze beveiligingssystemen, zoals een alarmsysteem en camerabewaking.

Een compleet advies

Een goede basis is ontzettend belangrijk voor de juiste beveiliging. Daarom nemen we bouwkundige beveiliging mee in ons beveiligingsplan, ons advies. Alles om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken. Er is veel keuze, denk aan:

  • Verschillende sloten: van insteeksloten en driepuntssluitingen, tot dievenklauwen en motorsloten.
  • Hekwerken rondom je huis of pand
  • Elektrische deurgrendels
  • Veiligheidsbeslag
  • Cilinders


Te veel om op te noemen. Daarom vertellen we jou er graag persoonlijk meer over, wat bij jouw situatie past.

Persoonlijk advies en maatwerk

Beveiliging is altijd maatwerk, omdat geen enkele situatie hetzelfde is. Juist omdat er zoveel keuzes en mogelijkheden zijn, denken we graag met je mee. Persoonlijk advies. Zo krijg je de beveiliging die je écht nodig hebt.

Hoge kwaliteit systemen

Wij werken alleen met een beperkt aantal merken en partners, waar we zelf 100% achterstaan. Dat is een bewuste keuze. Want zo garanderen we kwaliteit. En door specialisme kennen we de producten door en door.

VEB erkend beveiligingsbedrijf

TSS is een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Heb je een beveiligingscertificaat of opleveringsbewijs nodig, voor een verzekering? Ook dat geven wij uit.

Interesse? We helpen je graag!

Bel, mail of app ons gerust voor meer informatie – we geven je graag persoonlijk advies. Bij Contact zie je hoe je ons het beste bereikt. Of lees eerst meer over onze werkwijze of ons team.