Toegangscontrole en -verlening

Toegangsverlening

Wil je dat mensen alleen je huis of pand kunnen betreden met een speciale tag, kaart of code? Dat kan met toegangsverlening. Je kunt zelfs bepaalde gebieden en tijden instellen voor groepen. Denk aan afdelingen, of een onderscheid tussen leraren en leerlingen.

Toegangscontrole

Met toegangscontrole zie je precies wanneer en hoeveel mensen in een bepaalde ruimte zitten. Door in – en uit te checken met een tag. Handig voor Bedrijfshulpverlening (BHV) bijvoorbeeld. Of om zeker te weten dat er niemand meer in een ruimte zit als je deze afsluit.

Ook dit regelen we graag voor je!

Koppelingen tussen andere systemen

Je kunt veel systemen koppelen (integreren) met toegangscontrole. Denk aan:

  • Het gebruik van kopieermachines (beveiligd printen)
  • Betaalsystemen, denk aan de kantine of parkeergarage
  • Het openen van deuren en hekken
  • Het in- en uitschakelen van je inbraaksignaleringssysteem

Voor bedrijven én particulieren

Gebruikten eerst vooral bedrijven en organisaties toegangsverlening of -controle? Dat is verleden tijd. Het biedt particulieren ook veel mogelijkheden, zeker gezien je systemen kunt koppelen.

Vraag onze specialisten gerust om advies!

Persoonlijk advies & maatwerk

Beveiliging is altijd maatwerk, omdat geen enkele situatie hetzelfde is. Juist omdat er zoveel keuzes en mogelijkheden zijn, denken we graag met je mee. Persoonlijk advies. Zo krijg je de beveiliging die je écht nodig hebt.

Tip: Maak vooral gebruik van onze kennis en ervaring! Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend, geen kosten dus.

Hoge kwaliteit beveiligingssystemen

Wij werken alleen met een beperkt aantal merken, waar we zelf 100% achterstaan. Dat is een bewuste keuze. Want zo garanderen we kwaliteit. En door specialisme kennen we de producten door en door. Daardoor kunnen we ze optimaal beheren, kennen we álle functies en geven we jou de beste uitleg. Dat laatste vinden wij belangrijk, zodat je precies weet hoe alles werkt en wat je ermee kunt.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer én geven je persoonlijk advies. Of lees eerst meer over onze werkwijze.
Goed om te weten: TSS is een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Heb je een beveiligingscertificaat of opleveringsbewijs nodig? Ook dat geven wij uit.