Alarmsystemen

Voorkom inbraak met onze alarmsystemen

De één noemt het een inbraaksignaleringssysteem, de ander een alarmsysteem. Of anti-inbraaksysteem. Hoe je het ook noemt: hiermee komt niemand ongemerkt je huis of bedrijf binnen. Want dan gaat er een alarm af. Niet te missen.

Verschillende technieken om inbraak te ontdekken

Detectieprincipes

Andere apparaten koppelen

Aan onze slimme alarmsystemen kan je apparaten koppelen. Zoals:

  • Rookmelders
  • Koolmonoxidemelders
  • Watermelders
  • Camera’s
  • Medicatiekoelkasten – om de temperatuur te bewaken
  • Sturingen zoals hekken en deuren

Tip: vraag onze specialisten om advies. Ze denken graag mee!

Een handige app

Via een app kan je alles in de gaten houden, waar je zelf ook bent. Vergeten om het systeem aan te zetten? Geen probleem, ook dat regel je gewoon op afstand via de app.

 

Kies welke dienst bij je past

Zo kan je naast je alarmsysteem bijvoorbeeld kiezen voor:

  • De meldkamer: de medewerkers bellen je zodra het alarm afgaat. Zij staan 24/7 voor je klaar. Neem je niet op? Dan bellen zij de contactpersonen die je hebt opgegeven.
  • De surveillancedienst: deze dienst gaat langs bij je huis, winkel, school of bedrijfspand als het alarm afgaat. Ook in de nacht en in het weekend.

Persoonlijk advies & maatwerk

Beveiliging is altijd maatwerk, omdat geen enkele situatie hetzelfde is. Juist omdat er zoveel keuzes en mogelijkheden zijn, denken we graag met je mee. Persoonlijk advies. Zo krijg je de beveiliging die je écht nodig hebt.

Hoge kwaliteit systemen

Wij werken alleen met een beperkt aantal merken, waar we zelf 100% achterstaan. Dat is een bewuste keuze. Want zo garanderen we kwaliteit. En door specialisme kennen we de producten door en door.

Erkend beveiligingsbedrijf

TSS is een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Heb je een beveiligingscertificaat of opleveringsbewijs nodig, voor bijvoorbeeld een verzekering? Ook dat geven wij uit.

Interesse? We helpen je graag

Bel, mail of app ons gerust voor meer informatie. Of lees eerst meer over onze werkwijze.

Tip: maak vooral gebruik van onze kennis en ervaring! Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend, geen kosten voor jou dus.