Welkom op de homepage van Techno Security Systems, al meer dan 25 jaar een begrip op het gebied van technische (eventueel elektronische) beveiliging.

Vanaf 1983 is Techno Security Systems actief bezig op het gebied van technische beveiliging, primair voornamelijk als installateur voor inbraaksignaleringssystemen doch in de loop der jaren doorontwikkeld tot totaalinstallateur met aanvullende disciplines zoals: camerabeveiliging, toegangscontrole, video-intercom en ontruiming- en noodverlichting installaties.

Tot onze klantenkring behoren een groot aantal gemeentelijke en overheid gerelateerde instellingen zoals onder andere scholen, sportaccommodaties, buurthuizen, kinderdagverblijven enzovoort, maar ook de bouwsector, het MKB en particulieren.

Door het in ons gestelde vertrouwen kunnen wij voor onze relaties in alle voorkomende situaties een optimaal beveiligingsconcept verzorgen.

De beveiligingsmarkt is continue en volop in beweging mede door veranderende regelgeving, technische ontwikkelingen en vele andere gerelateerde zaken.

Ons personeel wordt door scholing en cursussen via leveranciers volledig up te date gehouden qua technische kennis alsmede alle marktontwikkelingen en door gebruik te maken van alleen kwalitatief goede producten kunnen wij onze kwaliteit optimaal waarborgen.

BEVEILIGING is heden ten dage uitgegroeid tot een specialisme waarbij Techno Security Systems als BORG erkend beveiligingsbedrijf een volwaardig partner voor u kan zijn.

Één van de belangrijkste ontwikkelingen naar de nabije toekomst in ongetwijfeld de innovatie op IP gebied welke over een breed scala van de beveiliging zijn intrede doet.

U als klant of prospect staan hierbij centraal waarbij wensen vertaald zullen worden naar technisch optimale en bruikbare klantgerichte voorzieningen.

Tiber 84-86
2491 DK Den Haag

T 070 320 26 81
F 070 320 17 97
E info@tssbeveiliging.nl

Postadres
Postbus 24059
2490 AB Den Haag